Ook wij hebben meegedaan met het Nationaal Schoolontbijt! Vrijdag 10 november hebben we met alle leerlingen en leerkrachten gezond en gezellig ontbeten op school! 

Afgelopen vrijdag (3 november) hebben we officieel afscheid genomen van juf Linda. Juf Linda is met ingang van dit schooljaar als directeur gaan werken op basisschool de Kiem. Na zoveel jaren gewerkt te hebben op de Anna van Buren, hebben we groots afscheid van haar genomen met voorstellingen door alle leerlingen, een receptie en een bijeenkomst voor het hele team. Juf Linda, bedankt!


Dinsdag 3 oktober hebben we de nieuwe PBS (positive behavior support) banners feestelijk onthuld. Op de 3 banners staan onze 3 gedragswaarden: respect, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. De uiltjes spreken een gedragsverwachting uit die horen bij de betreffende waarde. In beide gebouwen van onze school kunt u de banners nu zien.

 

 

Vrijdag 29 september hebben we met 150 Anna van Buren supporters de wedstrijd FC Twente - Heracles bezocht. Omdat we zoveel kaarten hadden verkocht kregen we een wedstrijdshirt aangeboden. Onze oudste en jongste leerling die mee was naar de wedstrijd hebben het shirt mogen ophalen op het veld.

We hebben een mooie wedstrijd gezien, waarbij Twente de 3 punten heeft binnengehaald, het is 2 - 1 geworden! 

Twitter